GRATIS FRAGT
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE VED KØB OVER 300 KR.
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

Nedenstående handels- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra (FrøkenSølv) LeMius ApS

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og LeMius ApS. 
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra LeMius ApS. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra LeMius ApS side, er denne af vejledende art. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra LeMius ApS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord. Leveringstid fra 1-8 hverdage afhænging af forsendelses valg.

Risikoen for varer købt af LeMius ApS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra LeMius ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til LeMius ApS.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, LeMius ApS har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort. Alle priser i LeMius ApS - på web-adressen http://www. Frøkensølv.dk - er inkl. Moms. Fortrydelsesret LeMius ApS  yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.